Atelje Kreativ
Märken Logon
Monica Boberg

Vem är jag - Monica Boberg


Mitt namn är Monica Boberg. Intresset för sömnad och handarbete har funnits så länge jag kan minnas. 2000 var jag tvungen att köpa en ny symaskin. Det senaste på marknaden var symaskin med brodyrenhet men jag kunde inte förstå vitsen med en brodyrenhet så jag köpte enbart symaskinen. Min man däremot tyckte att jag kunde göra klubbmärkena för hans klubb (Skallsjö bågskyttegille) så det blev till att köpa brodyrenhet och programvara att skapa brodyrer i. Det var starten för min karriär.

Jag letade efter lektioner för mitt digitizing program på nätet och januari 2001 hittade jag Pfaff Digibuddies på Yahoo. Jennifer Pielow hade startat denna grupp för att hon ville själv lära sig att skapa brodyrer. Amy Webster är lärarinna. Utan dessa två kvinnor hade jag nog aldrig kommit hit jag är idag och jag är dem evigt tacksam.

Augusti 2002 startade jag Ateljé Kreativ. I början av Januari 2004 lades första versionen av webbsidan ut på nätet. Sidan har ändrat utseende några gånger fram till jag startade butiken Atelje Kreativ Maskinbrodyr.

Efter en nervös start så började beställningar trilla in och nu flyter det på hela tiden. Det är aldrig enformigt, jag får beställningar på allt möjligt från enkel text till mycket avancerade brodyrer.

Jag försöker träna på svårare saker så fort jag har tid över så att jag kan matcha de förfrågningar som kommer in.

Det är viktigt för mig att kunden känner sig säker med att beställa av mig. Jag jobbar ensam och gör då precis allt. Oavsett problem är det mig man pratar med, aldrig att man skickas vidare till någon annan. Jag tar fram pris, stygnsätter, broderar i maskinen, skapar faktura och postar märkena när de är klara.

Sakteliga började jag skriva lektioner och på Atelje Kreativ Brodyr Lektioner har jag samlat mina alster. Att skriva lektioner är också ett sätt att utveckla förmågan att göra bra brodyrer. Har du egen brodrymaskin och program skall du absolut besöka denna sida.

Tillbaka